Sæson 2019 07.01.2019  -  05.05.2019
Vejledning
Du kan tilmelde dig et dansehold i løbet af hele sæsonen.  Prisen reguleres hver måned i vores system. Sæsonen løber fra 07.01.2019 til 05.05.2019. Ferier og helligdage er trukket fra i samlet pris. Når betalingen er gennemført, registreres man straks på holdet og modtager en bekræftelse på mail.. Man tilmelder sig ét hold ad gangen. Send os en mail på info@planum.dk for spørgsmål.

Street Kidz (9-12 år) (HO1)
Street Kidz er det ultimative begynder hip hop hold for børn fra 9-12 år. Vi arbejder med simple dansetrin og bygger små cool koreografier, der gentages indtil børnene kan dem. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pop Girly (Mandag) (HO2)
Hold for teens & unge.  
Pop Girly er som girlystyle en stil med fokus på det feminine udtryk. Der spilles hovedsageligt mainstream sange fra nogle af de største pop stjerner. Stilen henter inspiration og bevægelser fra artister som Beyonce, Ciara, Rihanna mfl. Dette Pop Girly er egnet til dig som er let øvet til øvet. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Girlystyle (mandag) (HO3)
Hold fra 13 år. 
Girlystyle er en dansestil med sensuelle bevægelser som hovedsageligt danses til R’n’b, hip hop og pop musik. I girlystyle møder du trin både fra hip hop, jazz, funk, dancehall og waacking. Ligesom Pop Girly er der fokus på det feminine udtryk. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Dancehall Fusion (HO4)
Hold for teens, unge og voksne. 
Dancehall er en sexet og udtryksfuld dansestil, der har rødder i jamaicansk dansekultur, hip hop og reggae. Sanne fusionerer stilarten med et female touch og eget præg. Musikken er iørefaldende og lader dig løsne op. Bevægelserne er bløde og groovy og man arbejder meget med arme og hofte. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Pop Girly (10-14 år) (HPG)
Pop Girly for 10-14 årige
Pop Girly er piget dansestil, en stil med fokus på girly danseudtryk. Vi danser til de sejeste mainstream sange fra nogle af de største pop stjerner. Stilen henter inspiration og bevægelser fra artister som Ariana Grande, Beyonce, Ciara, Rihanna mfl. Dette hold er egnet til piger fra 10-14 år på begynder til let øvet niveau. Der tages koreografisk hensyn til aldersgruppen.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Minions (7-9 år) (HO6)
På dette hold introducerer vi børnene til lette og sjove hip hop koreografier. Her får dit barn bevæget sig til en masse gode rytmer med gang i den. Instruktøreren bygger holdet op stille og roligt med små serier af hip hop dansetrin, der kombineres og gentages, og før man ved det, har børnene bygget ind i en super cool koreografi.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

I AM x SQUAD (HO7)

I AM x Squad fokuserer på kvindelighed og feminitet i dans, og er derfor kun for piger som er fyldt 16 år. Danserne udvælges igennem særlig auditions, Female Vibes Intensives. Der danses både med og uden heels, men power, seksualitet og teknik er gennemgående i projektet. Der arbejdes mod at skabe shows, som bland andet kan bruges i klubmiljøet, og I AM er tæt knyttet til The Urban Company - et eventbureau under Planum.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Minions (6-8 år) (HO8)
På Hip Hop Minions 6-8 år, danser børnene til kendte sange fra Børne MGP og andre danske sange, som børnene har hørt derhjemme. Vi lægger vægt på at børnene lærer at danse og samtidig får en sej oplevelse og bruger en masse energi.Vi gør os umage i at fylde alle børn med positiv energi og give dem en masse danseglæde. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

House (mandag) (HO9)

House er ligesom Hip Hop en fusionsstil. Der er tale om en clubdans, som opstod i Chicago og New York i USA. House er inspireret af ældre dansestilarter som bl.a. Lindy Hop, afrikansk dans, Capoeira, Step og Jazz, Salsa men street- og clubdanse har altid været frie og innovative, og derfor er listen endnu længere. Kort sagt kan Housedance beskrives som flydende med hurtigt footwork.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Girly Hip Hop (+16 år) (HOG)
Hold for unge fra 16 år.
Girly hip hop en stil med fokus på det feminine udtryk. Der spilles hovedsageligt mainstream sange fra nogle af de største pop stjerner. Stilen henter inspiration og bevægelser fra artister som Beyonce, Britney Spears, Ciara, Rihanna mfl. Dette Pop Girly er egnet til dig som er begynder til meget lidt øvet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ladystyle (+18) (HO20)
Ladystyle er et let øvede hold for unge og voksne (+18) med fokus på den feminine vibe og ekspression. Underviseren henter inspiration og trin fra stilarter som pop, jazz, grooves, dancehall og hip hop. Der arbejdes med feel-good female koreografier til kommerciel musik. På dette hold kommer du i kontakt med din indre diva på dansegulvet. Vi anbefaler at kombinere dette hold med hip hop begynder hold for +18. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

LA Style (mandag) (HO12)
LA style er en dansestil med masser af attitude og fokus på flow og lyrik og der lægges vægt på musikalitet. Stilen kan spores tilbage til Los Angeles, hvor den kommercielle hip hop dans er størst. Koreografierne er derfor inspireret af de nyeste og hotteste lærere fra LA.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Performance Company (HO13)
Performance Company er et hold, der kombinerer showdance, hip hop og performance og er egnet til unge og voksne med danseerfaring, der ønsker at udvide deres trinsprog og udtryk og være en del af et hold, der arbejder målrettet for at udvikle sig. Performance Company er en del af Planum Family.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Commercial Hip Hop (HO15)
Commercial Hip Hop er en stil med frie rammer, der ligger meget tæt på LA Style – Fokus er på expression og performance. I musikvideoer med artister som Chris Brown, Usher, Jason Derulo og i dansefilm som Step Up, kan man opleve stilen. Der er power på med hurtige trin og bevægelser til de nyeste og oldschool hip hop hits. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Student (fra 18 år) (HO16)
Hip Hop Student er et hold for unge og studerende, der gerne vil komme i gang med at danse hip hop. Holdet er egnet til alle, der gerne vil bevæge sig til en masse gode rytmer, samtidig med at man har det sjovt og får sved på panden. Der er ingen svær koreografi og underviseren bygger timen stille og roligt op med små serier af dansetrin, der kombineres og gentages. Som studerende, kan du tage holdet som in for KUN 75 kr. pr. gang, hvis du ikke ønsker at købe et medlemskab for en sæson.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

On Stage (HO25)
Planum On Stage er et ungt dansekompagni med en vision og mission om at skabe og formidle relaterbar kunst under ledelse af Nicolai Fjeldsted. Vores mål er at skabe et kompagni af diversitet og evner, som kan kommunikere med publikum og fortælle historier, som er vigtige at fortælle. Vi mener, at dans kan bevæge, fortælle og formidle historier, følelser og livssyn, som er vigtige for at kunne forstå vores verden og medmennesker.
Træningen foregår hver anden søndag i Aarhus. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Ghetto Style (alle) (HO27)
Ghetto Style hold arbejder vi med teknik og fordyber os i musikken. På dette hold opnår du en bedre og ‘clean’ kropkontrol og du lærer nye måder at åbne dine bevægelser på. Den teknik du opnår på dette hold er essentiel for din udvikling – ligegyldig hvilken stil, der tiltaler dig mest, vil dette hold udvide dit trinsprog.

 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Feminine Vibes/Heels (+15 år) (HO30)
Feminine Vibes/Heels er et hold med fokus på at danse i hæle og på den feminine vibe og ekspression. Underviserne henter inspiration og trin fra stilarter som pop, jazz, grooves, wacking, dancehall og hip hop.  Det er et krav, at man har noget danseerfaring for at være med. High Heels på Planum er det bedste hold til at arbejde på din fierceness og komme i kontakt med din indre diva på dansegulvet. Det er IKKe nødvendigt at danse i hæle :)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Break Kidz (8-13 år) (HO24)
Break Kidz hold er for alle børn (piger & drenge) på alle niveauer, der gerne vil komme i gang med denne akrobatiske stilart! Her lærer man det sejeste trin inden for breakdance! Er dit barn vild med at lave akrobatiske bevægelser og ‘freezes’ på gulvet, er B-Boying/B-Girling/Break lige noget for ham/hende! Det er en super seje stilart, der efterlader dit barn glad og fuld af energi. 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Cool Kidz (9-12 år) (HO21)
Et super cool hip hop for de seje børn, der vil danse på et let øvet niveau. Vi bygger videre på de grundlæggende trin og koreografierne bliver mere komplekse og udfordrende. Vi anbefaler at kombinere dette hold med hip hop kidz om mandagen, for at opnå det bedste resultat. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Girlystyle (onsdag) (HO22)
Girlystyle er en dansestil med sensuelle bevægelser som hovedsageligt danses til R’n’b, hip hop og pop musik. I girlystyle møder du trin både fra hip hop, jazz, funk, dancehall og waacking. Ligesom Pop Girly er der fokus på det feminine udtryk.  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Contemporary (Onsdag) (HO35)
Contemporary er en ekspressiv og dynamisk danseform, hvor kroppens frie bevægelsesmuligheder er i fokus. Genren udspringer af Modern dance, Jazz og klassisk ballet og giver danseren mulighed for at bevæge sig alsidigt, individuelt og med bevægelser, der flyder organisk ind og ud af hinanden.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Kidz (10-13 år) (HO23)
Let øvede hip hop hold for børn, der søger udfordring og gerne vil udvikle deres dans. Niveauet er lidt højere end bgynderniveau og bevægelserne lidt hurtigere og børnene bliver udfordret. Underviseren henter inspiration fra forskellige stilarter som LA style, New style, house og dancehall. 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Urban Fusion (HO26)

Urban Fusion for teens/unge. En stil med frie rammer, der ligger meget tæt på LA Style – Fokus er på expression og performance. I musikvideoer med artister som Chris Brown, Usher, Jason Derulo og i dansefilm som Step Up, kan man opleve stilen. Der er power på med hurtige trin og bevægelser til de nyeste og oldschool hip hop hits.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

LA Style (torsdag) (KG)
LA style er en dansestil med masser af attitude og fokus på flow og lyrik og der lægges vægt på musikalitet. Stilen kan spores tilbage til Los Angeles, hvor den kommercielle hip hop dans er størst. Koreografierne er derfor inspireret af de nyeste og hotteste lærere fra LA.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Waacking (alle) (HO29)
Waacking hold for alle let øvede/øvede teens, unge og voksne. Waacking er en klubdans, som brød frem i 70′erne. Det er en dansestil, der opstod i klubmiljøet i L.A. Waacking er idag populært og i stærk udvikling. Det er en freestylebaseret klubdans på linie med Locking og Popping. Primært udføres det til diskomusik. Waacking er en dramatisk udtryksform, der tillader en at skabe en karakter, som kan udtrykke alt fra femininitet, maskulinitet, aggressioner eller bare være en diva. Det er lige meget, så længe man bare tillader sig selv at være den karakter og river sig løs til musikken.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Breakdance (HO30)

Breakdance hold for alle, der gerne vil komme i gang med denne akrobatiske stilart! Er du vild med at lave akrobatiske bevægelser og ‘freezes’ på gulvet, er B-Boying/B-Girling/Break lige noget for dig! Bevægelsesordbogen indenfor ‘break’ i dag er meget kompleks. Stilen indeholder top- og uprock, footwork og power-moves.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hip Hop Basics (HO40)

Dette begynder hold er egnet til teens, unge og voksne, der vil komme i gang med at lære hip hop og har ingen til meget lidt erfaring med dans. Timen introducerer dig til simple og grundlæggende bevægelser og teknik i et langsomt tempo. Det anbefales, at holdet kombineres med et andet hold for at udfordre sig selv.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

RANDERS HOLD (HO46)
Planum Studios har en mindre afdeling i Randers, hvor vi tilbyder danseundervisning for alle der har lyst til at være med. Vores instruktører er i Randers hver mandag og tilbyder følgende hold indtil videre:
Hip Hop Kidz (8-12 år)
Ghetto Style (alle)
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Zignation Army (HO64)
Planum Smallcrew Junior Aarhus med følgende elitetrænere
 
1. Toby Deedaran 
2. Sabina Pedersen 
3. Frederik & Ray
  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

SALTY (HO65)
Planum Smallcrew Børn/Kidz med Andrea Andersen som elitetræner
Holdet træner hver torsdag kl. 16.45
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Serenity (HO66)
Serenity Dance Crew med Andrea Andersen som træner 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Rampage (HO72)
Rampage Dance Crew med Marco som træner
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Urban Choreography (ESBJERG) (HO24)

Urban Choreography er en fri stilarter, der er koreograferet og henter inspiration fra forskellige hip hop stilarter. Koreografierne er en blanding af bløde og kontrolleret bevægelser og er inspireret af anderkendte koreografer og danser, som man ser i London, LA og Paris. På et Urban Choreography hold, kan du møde meget vidt forskellige koreografier alt efter underviserens fortolkning og smag. Det kan være en meget “hip hop” koreografi eller en meget “girly/feminine” koreografi. Mange af underviserne fusionerer de forskellige stilarter og skaber variationer mellem koreografierne. Dette hold er for dig, som gerne vil prøve en masse forskellige måder at bevæge dig op og få et indblik i hvordan det kan være at danse bag en stor artist.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)